Szőke bombázó reklámozza a Galaxy Alphát

0 6,540

Egy reklám attól lesz jó, ha hatékony, lényegre törő, és kellőképp felkelti a célközönség érdeklődését! A Samsung a jól bevált módszert követve a holland topmodellt, Doutzen Kroest hívja segítségül a Galaxy Alpha készüléke népszerűsítésére, aki önkéntelenül is vonzza a tekintetet!

A videóban a szőke bombázó mindennapjaiba tekinthetünk be, ezen belül is az esti szórakozásának lehetünk a részesei. Buliba menet természetesen mindig hű társa a Galaxy Alpha okostelefon, amivel még rossz fényviszonyok között is remek képeket és szelfiket készíthet magáról és barátairól.

A holland leányzónak egyébként nem ez az első közös munkája a Samsunggal, hiszen korábban már a dél-koreai cég számos termékét népszerűsítette, mint például a Galaxy S5, Galaxy S4 mini, Gear Fit és a Samsung Level fejhallgatókat.

A 4,7 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED kijelzővel felszerelt Galaxy Alpha valóban a cég egyik ékköve. Ennél a készüléknél alkalmazta előszőr a fém vázat, melynek köszönhetően nagyon masszív lett és biztos fogást biztosít a felhasználójának. A 8 magos processzorral érkező készülékhez 2 GB RAM és 32 GB tárhely társul.

A hátlapon elhelyezkedő 12 megapixeles optika 4K (2160p) videórögzítésre is alkalmas, illetve Full HD felbontáson 60 képkocka per másodperces sebességre is. Az óriásvállalat többi csúcskészülékeivel együtt ez a modell is ujjlenyomat-olvasóval és pulzusmérővel érkezik. Részletesebb információkért olvassátok el korábbi beszámolónkat a Galaxy Alpháról.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá