Vadonatúj 3D renderelési technikával kecsegtet a Google Earth

0 2,133

A Google úgy látszik frissítés hullámba kezdett, hiszen miután megérkezett az új Android, a minap értesülhettünk a Gmail újabb funkciókkal felvértezett frissítéséről, most pedig terítéken a Google Earth alkalmazás legújabb verziója, mely többek között 3D rendelési technikával is kecsegtet.

A keresőóriás blogbejegyzése szerint, mostantól a 3D képek sokkal jobban jelennek meg, illetve gyorsabb és simább átmeneteket kapunk nagyítás közben. Az új 3D rendelési technikának köszönhetően – ami az első komolyabb fejlesztés a Google Earth 10 éves debütálása óta – a városok és hegyek látképét sokkal realisztikusabban jeleníti meg az alkalmazás. Úgy érezzük magunkat, mintha egy virtuális skydive utazáson vennék részt.


A másik jó hír ezen kívül, hogy Google jobban odafigyel majd a helyes címkézésekre, és a hibabejelentések rövidebb időn belüli reagálására, illetve lehetőség nyílik arra is, hogy a KML (Keyhole Markup Language) fájlokat (mely a hely, kép, poligon, 3D model, textúra, leírás adatokat tartalmazza) az Earth alkalmazáson keresztül nyissuk meg.Így tehát a saját, egyéni térképünket feltölthetjük a Google Drive fiókunkba, amit az Androidos alkalmazáson belül könnyedén meg is nyithatunk.

Láthatjuk tehát, hogy a keresőóriás nem folyamatosan fejleszti és frissítgeti a térképes alkalmazását, mellyel egyre jobban közelítünk a valóságos tartalommegjelenítésre. A Google Earth legújabb verziója hamarosan bekerül a Google Play adatbázisába is, amit napokon belül minden androidos felhasználó letölthet majd az alkalmazásboltból.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá