Bemutatkozott a Galaxy Tab 4 Nook 10.1

0 1,077

Augusztusban a Samsung és a Barnes & Noble közös gyermekeként született meg a Galaxy Tab 4 Nook, mely egy 7 hüvelykes táblagépet takart, ami ugyan Android rendszerű volt, de a Nook saját felhasználói felülete köszönt vissza. Az e-könyv funkcióra kihegyezett táblagépet mintegy 179 dollárért lehetett megvásárolni, melyhez a Barnes & Noble 200 dollár értékű ingyenes tartalmat (könyvet, magazint, alkalmazást, videót) kínált a felhasználóknak. Ez már önmagában jelentős érv volt a készülék megvételére.

A termék úgy látszik jelentős sikereket ért el, melynek következményeképp a tegnapi napon bejelentették, hogy megérkezett a Galaxy Tab 4 Nook 10.1, mely egy 10 hüvelykes (1280 x 800 pixeles felbontású) képernyővel érkezik. A megnövekedett kijelzőnek köszönhetően az új táblagépen sokkal kényelmesebb lesz az olvasás, mint a korábbi variánson. A készülék belsejében egy négymagos 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon processzor kapott helyet, melyhez az Adreno 305-ös grafikus egység társul.

A Galaxy Tab 4 Nook 10.1 táblagép 1,5 GB RAM-mal érkezik, háttértárból pedig 16 GB-ot kapott (melyből nagyjából 12 GB érhető el szabadon), de micro-SD kártya segítségével akár plusz 64 GB-tal is megnövelhetjük. A készülék hátoldalán egy 3 megapixeles optika csücsül, míg elől egy 1,3 megapixeles szenzor szolgál a szelfi készítésre, illetve a videóhívásokra. A 6800 mAh-os akkumulátor pedig kellő energiával látja el a gépet egész napra.

Ahogy korábban említettek, a készüléken az Adnroid 4.4 KitKat operációs rendszer fut a Barnes & Noble felületével megtoldva, tehát ettől függetlenül ugyanúgy tölthetünk le alkalmazásokat, játékokat, vagy akár könyveket is a Google Play kínálatából, mint a többi táblagépnél. A Galaxy Tab 4 Nook 10.1 mintegy 300 dollárért vásárolható meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá