Nyalókák között tündököl a Galaxy Note 4

0 584

A Samsung Galaxy Note család legújabb generációján hamarosan már az Android Lollipop gyönyörű Material Design felülete köszönhet vissza! Legalábbis a ma napon megjelent bejegyzést szerint, amit egyenesen a Samsung Mobile twitter-csatornáján publikáltak a rajongóknak.

A Google az Android operációs rendszer szám szerint 5.0-ás verziószámú frissítését épp a múlt héten tette elérhetővé hivatalosan is. A Lollipop első körben a Nexus 6 és a Nexus 9 készülékeken jelenik meg, viszont hamarosan a többi gyártó készülékei is megkaphatják a frissítést. A Samsung úgy látszik az elsők között szeretné megkaparintani és elérhetővé tenni a készülékeire.

A Galaxy Note 4 hazánkban épp hogy megérkezett, hiszen a készülék október 17-től vásárolható meg a magyarországi üzletekben, viszont úgy tűnik az újdonsült tulajdonosok a készüléken futó Android KitKat-ot rövidesen már a legfrissebb Lollipopra cserélhetik le, mellyel együtt a megújult dizájn mellett számos új hasznos funkcióval is gazdagodhatnak.

Az információ pedig nem csupán pletyka szinten él a köztudatban, hanem egyenesen a Samsung hírcsatornáitól informálódtunk. A ma reggel közzétett twitter-bejegyzésben egy olyan képet láthatunk, amin a Samsung üdvöskéje csupa nyalóka és cukorka társaságában tündököl, mely egyértelmű utalás arra, hogy a készülékre rövidesen érkezik az Android legújabb verziója, a Lollipop.

Korábbi bejegyzésünkben írtunk arról, hogy a Samsung termékei közül mely készülékekre érkezhet a frissítés. Ott a Samsung Galaxy Note 4 mellett még más készülékek is szerepeltek, mint például a Galaxy S5, de nagy a valószínűség arra is, hogy a Galaxy Note 3 és a Galaxy S4 is megkaphatja a cukormázas felületet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá