Megmutatjuk mennyire egyszerű rajzolni a Galaxy Note 4-en

0 2,396

A Samsung újabb videókon reklámozza legújabb Galaxy Note 4-es készülékét, melyben a hangsúlyt a Quad HD-s Super AMOLED kijelzővel felvértezett készülékkel érkező S Pen-re fektetik. Azok, akik úgy gondolják, hogy számukra hasztalan és kételkednek az érintésérzékeny toll hatékonyságában, azok mindenképp tekintsék meg a lejjebb található videókat.

Azt már tudjuk, hogy az Galaxy Note 4 a korábbi 1024 helyett immár 2048 nyomáserősség megkülönböztetésére képes, aminek köszönhetően úgy használhatjuk az S Pen-t akár csak egy tollat vagy ceruzát. Az érintőceruza a mindennapos műveleteken túl egyéb extrákkal ruházza fel a készüléket és a felhasználóját. A Note család legújabb tagjának a képernyőjére úgy rajzolhatunk akár csak egy papírra.

A Samsung a Galaxy Note 4-gyel érkező S Pen népszerűsítése érdekében újabb 2 videóval rukkolt elő, melyben nem is akármilyen emberek a rövidfilm szereplői. A promóciós videókban két igazi művész mutatja be, hogyan is telnek mindennapjai, és persze, hogy milyen alkotásokat visznek véghez a Galaxy Note 4 és az S Pen segítségével.

A videókban Janine Rewell, egy Finnországban élő képgrafikus és Jon Burgerman, az angliai születésű szintén grafikus mutatja be a nézőknek, hogy miket képesek véghezvinni a Galaxy Note 4 és az S Pen segítségével. A végeredmény egyértelműen azt mutatja, hogy az S Pen nem csupán egy játékszer, hanem akár komolyabb munkára is használható. A kreativitásunknak immár semmi sem szab határt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá