Itt a combosabb Galaxy S5 Plus

0 1,058

A dél-koreai vállalat zászlóshajója, a Galaxy S5 okostelefon kétségkívül egy remek készülék, ám a minap napfényre került információ szerint most megérkezett a ráncfelvarrott, kicsit feltuningolt változata, a Galaxy S5 Plus.

Jelentős változásokra természetesen nem kell számítani. Az újdonságok közé csupán két dolog tartozik. Az egyik, hogy a korábbi Snapdragon 801-es chip helyett egy erősebb, 2,5 Ghz-es órajelű Snapdragon 805-ös processzor érkezik, melyhez az Adreno 420 grafikus egység társul. A másik pedig, hogy immár gyorsabb 4G/LTE kapcsoltra képes a Galaxy S5 Plus, melynek eredményeképp akár 225 Mbps-os internetsebbéget is elérhetünk. Ez persze hazánk számára is jó hír, hiszen a Telekom a napokban növelte 4G kültéri lefedettségét.

A frissített készülék többi specifikációit tekintve viszont teljes egészében megegyezik az alapmodellével. A Galaxy S5 Plus is 5,1 hüvelykes Full HD felbontású Super AMOLED megjelenítővel érkezik. A hátlapi kamerája 16 megapixeles, háttértárból 16 GB-ot kapunk, míg RAM-ból 2 GB-ból kell gazdálkodnunk. Ujjlenyomat-olvasót és pulzusmérőt most is kapunk természetesen.

Hogy vajon jó döntés volt-e a termékciklusa felénél járó készülékből kiadni egy olyan változatot, mely csupán kisebb újdonságokat hoz a jelenlegi készülékhez képest, azt vélhetően majd az ár fogja eldönteni, de akik már megvásárolták a Galaxy S5-öt, azok nem valószínű, hogy váltani fognak, a többiek meg már minden bizonnyal a Galaxy S6-ra várnak. Ti mit gondoltak erről? Szerintetek jó döntés volt piacra dobni egy erősebb variánst?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá