Töltsd le Te is az Android Lollipop háttereit és csengőhangjait

0 2,168

Az Android legújabb verziójával, a Lollipoppal a számos funkcióbeli újdonság mellett egy teljesen új dizájn is érkezett. Ennek a stílusnak köszönhetően természetesen hozzá illeszkedő hátterek is érkeznek az új rendszerhez, melyeket akár már most letölthetünk készülékünkre.

A Material Design névre hallgató formanyelv ismertetőjegye a letisztult formavilág, mely reszponzív animációkkal és áttűnésekkel, kitöltésekkel és a mélység hatátás keltő effektekkel van ellátva. Az anyagszerű megjelenés igazi “eye candy”-vé varázsolja készülékünk képernyőjét.

Pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik az Android Lollipoppal érkező felületet, melyekhez a Google számos alapértelmezett háttérképet csatolt a tökéletes összhatás érdekében. Ezek legtöbbje erős vonalú és kontúrú, melyekhez erőteljes és nagyon színes színvilág társul.

Az új háttérképek első körben a Nexus 6 okostelefonon és a Nexus 9 táblagépen bukkannak majd fel, hiszen ezen készülékek már az új operációs rendszerrel kerülnek a boltok polcaira. Most viszont lehetősége nyílik bárkinek letölteni ezek közül bármelyiket, köszönhetően egy leleményes fejlesztőnek, aki az Android L fejlesztői változatából kinyerte a háttérképeket, illetve bónuszként még a legújabb csengőhangokat is megszerezhetjük.

A háttérképeket a következő címen tölthetitek le: Klikk!
A csengőhangokat pedig ezen a linken találjátok: Klikk!

A Material Design szerelmeseinek pedig egy extra alkalmazással szeretnénk kedveskedni, ahol szintén hasonló képek közül csemegézhetnek! A Material Wallpapers alkalmazás összesen 30 darab nagy felbontású képet tartalmaz, amik közül bármelyiket beállíthatjuk háttérképnek, vagy a képernyőzár képének. Az alkalmazás ide kattintva tölthetitek le!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá