Ilyen újdonságokkal kecsegtet a megújult Gmail alkalmazás

0 2,690

Az Andorid 5.0 Lollipop érkezésével most minden fejlesztő gőzerővel dolgozik azon, hogy jelenlegi alkalmazásukat átszabják, pontosabban az új rendszer kinézetéhez igazítsák. Most megcsodálhatjuk, milyen újításokat kap a Gmail applikáció legújabb verziója!

A Material Design irányelvét követve az elkövetkezendő időben szép lassan minden egyes kedvenc alkalmazásunk áteshet majd a rácfelvarráson, mely amellett, hogy szebb, letisztultabb és színesebb felülettel érkezhet, számos újdonságot, újítást is tartalmazhat majd. A Google természetesen már javában készül a Gmail applikáció megújítására, amit hamarosan mindenki számára elérhetővé tesznek, miután szélesebb körben is elterjed az Android Lollipop az okoseszközökre.

A Gmail 5.0-ás verziószámú frissítésében a fejlesztők igen kitettek magukért. Egyrészt a felhasználói felület teljesen megújult, sokkal egyszerűbb, de könnyebben kezelhető kinézetet kapott. Másrészt pedig immár nem csak a Gmail-fiókunkat csatolhatjuk hozzá az alkalmazáson belül, hanem akár a Yahoo, az Outlook vagy egyéb email szolgáltatónál használt profilunkat is társíthatjuk. Ezzel a lépéssel egy csapásra megoldották azt, hogy az összes email fiókunkat egy alkalmazásban, egy helyen tudjuk kezelni.

Az új funkciónak köszönhetően nem lesz szükség több email alkalmazás használatára, hanem miután megadtuk a Gmail alkalmazásban a többi szolgáltatónál használt címünket, már olvashatjuk is az alkalmazáson belül az üzeneteket. A főképernyőn jobbra, illetve balra lapozgatással tudunk a fiókok között váltogatni, majd rögtön az adott email címünkhöz tartozó üzeneteket jeleníti meg az alkalmazás.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá