Vajon érkezik a Galaxy S5 Google Play Edition?

0 875

Szerdán végre megérkezett az Android mobil operációs rendszer legújabb verziója, az Android 5.0, mely a korábbi spekulálásokkal megegyezően a Lollipop nevet kapta. Az új rendszer a szintén nemrég bemutatott Nexus 6 okostelefonon és Nexus 9 táblagépen bukkan fel először. Az android.com weboldalán viszont egy érdekes képre lehetünk figyelmesek, miszerint a Samsung Galaxy S-szériájának legutóbbi tagjából akár egy Google Play Edition is érkezhet. Egy olyan készülék, amiről eddig még is tudtunk, de nem is számított rá senki.

Az Android hivatalos weboldalán, ha lejjebb görgetünk egészen a “Customized by you, for you” feliratig, akkor az itt található képen számos készüléket láthatunk, amik az Android Lollipop rendszert futtatják. A kínálatban megtalálható a Nexus 6, a Moto G, a HTC One (M8) vagy a Moto 360 és az LG G Watch. Ám itt van a Samsung üdvöskéje is, a Galaxy S5, melyen a keresőóriás alapértelmezett, gyári rendszere futhat, különböző extrák nélkül.

A dolog érdekessége, hogy ez nem egy olyan készüléke, ami jelenleg elérhető a piacon, hanem valószínűleg egy jövőben érkező készülékről lehet szó, amit a Google most lelőtt vagy csupán a grafikus sietett a kreatívval és félrenézett valamit. A Galaxy S5 készülékek jelenleg a Samsung TouchWiz felületével érkeznek a boltok polcaira, azért is érdekes látni egy olyan példányt, amin az Android szűz verziója fut. Jelenleg egyedül csupán a HTC One (M8) és a Moto G kapható Google Play Edition-ben, de úgy látszik a Galaxy S5 is a tervek között szerepel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá