Szétnyithatós Galaxy Golden 2 a láthatáron

0 3,067

Azt gondolhatnánk, hogy a hagyományos és kinyitható mobilkészülékek ideje már lejárt, azonban ez korántsem van így. A tavaly debütált Samsung Galaxy Golden szétnyithatós mobiltelefonban úgy látszik potenciált lát a dél-koreai vállalat, mely érkezőben a sorozat legújabb tagja, a Galaxy Golden 2.

A készüléket a TEENA nevű weboldal szivárogtatta ki, akik úgy látszik előszeretettel publikálnak még eltitkolt készülékekről képeket és egyéb specifikációkat, hiszen legutóbb pont a Galaxy A3 készülékről rántották le a leplet. Most viszont a Galxy Golden második verzióját sikerült lencsevégre kapniuk.

A SM-W2015 típusjelzésű készülék adatai nézve viszont egy elég jó kis készüléket kínálnak majd. A Galaxy Golden 2 két kijelzővel érkezik: mind a belső, mind a külső egy 3.9 hüvelykes (768 x 1280 pixeles) Super AMOLED megjelenítőt kapott. A hátlapon egy 16 megapixeles optika kapott helyet LED villanó társaságában, míg belül egy 3,7 megapixeles felbontású lencsével készíthetünk magunkról képeket.

A Galaxy Golden 2 készülék motorháztetője alatt egy Qualcomm Snapdragon 801-es processzort találunk, mely négy darab maggal operál 2,5 GHz-es órajelen, RAM-ból pedig 2 GB-tal kell gazdálkodnunk. A mobiltelefon 16 GB háttértárral érkezik, melyet tovább bővíthetünk microSD kártya segítségével.

A készülék 153.5 mm magas, 78.6 mm széles és 8.5mm vastag. Súlyát tekintve pedig 173 grammot nyom. Az Android 4.4.4 KitKat verziószámú operációs rendszerrel érkező Galaxy Golden 2 megjelenési idejéről egyelőre még nincs bővebb információ. Valószínűleg borsos áron kerül majd forgalomba és szinte biztos, hogy az óriásvállalat csak az ázsiai piacra szánja majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá