Óriási nyalókát kapott az új Android szobor

0 1,238

Az Amerikai Egyesült Államok délnyugati csücskében fekvő Kalifornia államban található a Google főhadiszállása, a Googleplex. A Google-dolgozók munkahelyét szolgáló központban többek között ünnepélyesen mindig felavatják a cég mobil operációs rendszerének kabalafiguráit is. Idén az Android Lollipop megjelenése alkalmából megérkezett a legújabb tag, mely egy hatalmas nyalókát is kapott.

Szerdán végre lekerült a fátyol az új szoborról, melyet a Google központjának 44-es épülete előtt helyeztek el. Így aki minden nap ebben az épületben tevékenykedik, az naponta többször is megcsodálhatja az új alkotást. A korábbi verzióktól eltérően az új droid egy új koncepciót kapott. A frissen leleplezett robot kezébe egy óriási nyalókát is elhelyeztek, mely az Android legújabb 5.0-ás verziószámú rendszerére, a Lollipopra utal.

Érdekességként megemlítendő még, hogy a szobor jobb kezének két ujjával egy V alakot mutat, ami értelmezhető békejelként is, viszont ha arra gondolunk, hogy a legújabb verzió az 5.0-ás verziószámot kapta, akkor ez a jel lehet akár az ókori Rómából származó számjelölési rendszerből már jól ismert V, mely az 5-ös számot takarja. Nektek hogy tetszik az új szobor?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá