Találkozzunk október 17-én a WestEndben!

0 2,277

Eljött a nap, melyre oly sokan vártunk már! Végre hazánkba is megérkezik a Samsung Note család legújabb tagja, a 5,7 hüvelykes Quad HD Super AMOLED kijelzővel felvértezett GALAXY Note 4-es készülék.

A magyarországi premier – több európai országgal hasonlóan – holnapra, azaz október 17-ére esik. A készülék hazai debütálásának helyszínét idén a WestEnd City Center bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store adja majd, ahol mindenkit szeretettel várnak egy kis tapicskolásra, nézelődésre és természetesen játékra is!

Aki gondolkodott már a készülék vásárlásán, annak mindenképp azt ajánljuk, hogy holnap térjen be a Budapest központjában található üzletbe, hiszen minden Samsung GALAXY Note 4 vásárlót egy 50 000 Ft értékű prémium minőségű és kompakt méretű Samsung Level Box vezeték nélküli Bluetooth hangszóróval ajándékoznak meg!

A megnyitón egy játékra is szeretnék meghívni az ide látogatókat, melynek lényege, hogy készítsünk egy selfie-t az új Note 4-es készülékkel, amit feltöltünk a Facebook oldalunkra. A kép megosztásával részt vehetünk egy nyereményjátékban, melynek főnyereménye egy Samsung Galaxy Note 4! Október 20-án, hétfőn pedig kisorsolják a résztvevők között az okostelefont. Nyitás reggel 10-kor!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá