Ezt a 4K videót mindenkinek látnia kell

4 4,658

Bátran kijelenthetjük, hogy napjainkban az egyik legfontosabb szerepet a mobilkészülékek optikája kapja. Fiatalok hada készít nap mint nap magáról szelfit, de előszeretettel fotózzák azt is, hogy mit ettek aznap, merre jártak, vagy mennyire keményen edzenek a konditermekben.

A fontos pillanatok megörökítése érdekében viszont fontos tényező, hogy megfelelő minőségű lencsével rendelkező készülékünk legyen. Láthatjuk, hogy életünk dokumentálásában jelentős szerepet játszik okostelefonunk, amit már szinte mindenhova magunkkal viszünk.

Ahogy korábban beszámoltunk már, a Galaxy Note 4 optikája igazán kiváló. Számos versenytársat sikerült megvernie, és még a konkurencia híres iPhone készülékét is sikerült megszorongatnia. A képek mellett említésre méltó, hogy a készülék 4K-s videófelvételi lehetőséggel is kecsegtet. De vajon milyen minőségű anyagot képes rögzíteni a pár milliméteres lencse? Eszméletlen jót!

Most viszont próbára is tették az üdvöskét és megállapíthatjuk, hogy fantasztikus felvételeket készíthetünk a Galaxy Note 4-gyel. A 16 megapixeles szenzor tűéles Ultra HD (3840 x 2160 pixel) mozgóképes anyag rögzítésére képes. Az optikai képstabilizátornak köszönhetően pedig a kézremegéseket is hibátlanul küszöböli ki.

Legutóbb már megtekinthettünk, hogy állványra helyezve milyen videókat készít, azonban akkor is az érdekelt minket, hogy menet közben mennyire használható. Azt kell mondanunk hibátlan. A srácok igazi moziszerű anyagot dobtak össze, melyről első megtekintésre meg nem mondtuk volna, hogy ezt az okostelefon kamerája rögzítette. A videót természetesen utómunkázták az Adobe Premierben, de azért próbáltak élethű színvilágot visszaadni. Lenyűgöző, tényleg!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4 hozzászólás

  1. Nem sok értelme van, mert sok embernek, a 720p felbontás is sok, tehát nem igazán tudják élvezni a 4k filmet
    nekem 1080p-be fut, és csak annyit nagyon szép

Szólj hozzá