Androidify: Készítsd el saját Android karaktered!

0 1,584

Tegnap végre hivatalosan is megérkezett az Android legújabb verziója, az Android 5.0 Lollipop. A Google az új rendszer népszerűsítése érdekében számos videópromóciót készített, melyben az androidos robotra hajazó figurák jelentek meg. Akár Te is elkészítheted saját, egyedi megjelenésű “robotodat” egy ingyenes alkalmazás segítségével!

Az Androidify mobilos applikáció segítségével vicces robotfigurákat kreálhatunk, melyeket akár életre is kelthetünk! Az alkalmazásban létrehozhatjuk saját magunk megrajzolt karakterét is. A különböző ruhák, mint például póló, nadrág, cipő különböző variációi közül teljesen egyedi stílusban öltöztethetjük fel emberünket. Ha szeretnék különböző ékszereket, szemüvegeket és egyéb kiegészítőket is ruházhatunk rá, amivel még jobban feldobhatjuk karakterünket.

Miután végeztük a ruhapróbával, 25 új animáció közül választhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt. Ha szeretnénk, akár táncra is perdíthetjük vagy megnevettethetjük, de még számos egyéb mozdulat vár ránk az alkalmazásban. Az animált karakterünket egy könnyed mozdulattal meg is oszthatjuk ismerőseinkkel, de smileyként is használhatjuk, mikor csevegünk. Ha pedig az androidify.com galériába is feltöltjük, akár az is előfordulhat, hogy a Google egyszer az egyik kampányában felhasználja majd. Az Androidify alkalmazást ide kattintva tölthetitek le android rendszerű készülékeitekre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá