Humoros Android L beharangozó videó érkezett

0 796

Ha a korábbi pletykák beigazolódnak, akkor a mai nap folyamán végre megérkezett az Android legújabb verziója az Android L, mely elsőként a szintén mai napra várt Nexus 9 és Nexus 6 készülékeken debütálhat elsőként. A nagyközönséget már régebb óta foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon mit takar a platform nevében található “L” betű. Korábban már számos tipp érkezett, most viszont a Google összedobott egy humoros videót, hogy fokozza a kedélyeket.

Október 14-én, tegnap ünnepelték a National Dessert Day, azaz a nemzeti desszert napot külföldön. Az alkalmat megragadva a Google sem teketóriázott és előállt legújabb videójával, melyben a főtéma az Android L volt. A videó elején egy humoros “L casting” tábla fogadja a nézőt, melyből már sejthetjük, hogy mire is készülhetünk. Bizony, a Google egy meghallgatást szervezett, melyre különböző édességek hada érkezik, akik mind az új operációs rendszer névadására pályáznak.

A versenyzők között a rajtvonalon indul Lemon Meringue Pie (habos citromos pite), a puha, brownie-szerű külsejű Lava Cake (láva süti) Lady Finger (babapiskóta) társaságában, de Oreo is betévedt ide és még sokan mások. A videón megfigyelhető, hogy a svédasztalon található ételeket az Android korábbi generációnak édességei teszik ki, melyeket a versenyzők “elfogyaszthatnak”. Az 5.0-ás ajtó mögött viszont egy nagyon rejtélyes meghallgatás folyik, amire az összes versenytárs felfigyel. Vajon tényleg Lollipop lesz a befutó?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá