Ajándékcsomaggal kedveskedik a Samsung a Note 4 felhasználóknak

0 1,188

A hazánkban 2 nap múlva már megvásárolható Galaxy Note 4-hez a dél-koreai vállalat egy ajándékcsomaggal is kedveskedik az újdonsült felhasználóknak. A Galaxy Gifts névre keresztelt csomag számos alkalmazást és feliratkozást tartalmaz, melyet teljesen ingyen kínál letöltésre és felhasználásra a Note 4 tulajdonosoknak.

Az ingyenes tartalmakat négy kategóriába sorolják. Első körben pár hasznos alkalmazáshoz kapunk Pro szintű hozzáférést: mint például 2 évig 50 GB tárhely a Dropbox felhő alapú tárhelyszolgáltatónál, vagy fél éves ingyenes előfizetés a Pocket Premium szolgáltatásra, de a Galaxy készülékekre szánt Autodesk SketchBook összes funkciójához is hozzáférhetünk. A szórakozás kategóriában 30 dollár értékű virtuális drágakövet kapunk a Dungeon Hunter 4 nevű Gameloft játékhoz, de ha szeretnénk egy videós és egy hangszeres alkalmazás összes effektjéhez is hozzájuthatunk.

A hírek szekcióban is kapunk pár hasznos ajándékot. A Kindle for Samsung alkalmazásban a Galaxy Note 4 tulajdonosok minden hónapban egy könyvet ingyenesen tölthetnek le. Kapunk még fél éves The Wall Street Journal és 12 hetes New York Times előfizetést is. Az életmód kategóriában néhány fotós alkalmazás mellett lehetőségünk van egy fél éves tagságra is regisztrálni a Workout Trainer alkalmazásban.

A Galaxy Gifts nem csupán a Note 4 felhasználók számára jár ingyenesen, hanem a hajított oldalsó kijelzővel felvértezett Galaxy Note Edge tulajdonosoknak is. Igaz, hazánkban ez a készülék nem is biztos, hogy egyhamar kapható lesz.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá