Zseniális promócióval rukkolt elő a svéd Samsung

0 863

Időnként találkozhatunk olyan promóciókkal, melyek nem a szokásos és már sablonos dolgokat alkalmazzák, hanem ezeken túlmenve a gyártók a kreatív csapat minden emberét bevonva előállnak egy roppant ötletes variációval, melyre csupán annyit mondhatunk: ez jópofa!

A svéd Samsung is most ezek során gazdagítja, hiszen legújabb csúcskészüléke, a Samsung Galxaxy Alpha népszerűsítésére egy egészen ötletes megoldást talált ki. A terve az volt, hogy az üzletekben található és bemutató darabként szolgáló Galaxy Alpha készülékekre egy hívást kezdeményez, amiket ha a körülötte lévő emberek felvesznek, akkor esélyük nyílik megnyerni a telefont.

A kérdés tehát a következő: “Te mit csinálnál, ha a telefon egyszer csak elkezdene csörögni a boltban?”. Ha erre azt válaszolod, hogy “Felveszem!”, akkor Te lehetsz azon szerencsések egyike, aki egy Galaxy Alpha boldog tulajdonosa lehet majd. Egyszerű feladatnak hangzik, nem? A kérdés persze az, hogy vajon hány olyan ember lesz, aki a csörgés hallatán nem fordul hátat a készüléknek, hanem nyomban reagál is rá.

A promóció október 6 és 12 között zajlott Svédországban. A kiszemelt készülékek nem csupán a Samsung Experience Store-ban voltak elhelyezve, hanem pár stockholmi Telenor üzletben és egyéb boltban is. A készítők apró nyomokat is hagytak, annak érdekében, hogy a vásárlók ráleljenek a következő célhelyszínre, ahol csörögni fog majd a Galaxy Alpha. Ezeket a készüléken található üzenetekben rejtették el, így aki a nyomkodás során itt is nézelődött, az ráakadhatott.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá