Újabb sikergyanús játék a láthatáron

0 1,219

A Flappy Bird sikerei után itt egy újabb alkalmazás, mely felépítését tekintve hasonló, mint a korábban említett játék és minden bizonnyal hamar a felhasználók egyik kedvenc darabja lesz. Az már most borítékolható, hogy ez is hamar az őrületbe kergethet minket, akár a madaras játék.

A Flappy Bird debütálása után 22 órával a játék eltávolításra került az Apple alkalmazásboltjából a fejlesztő kérésére, mely hatalmas elkeseredést váltott ki a már fanatikussá váló játékosok körében. Ezzel elindult egy hullám, melynek következtében milliószámra készültek a másolatok, melyek azt a játékélményt próbálták utánozni, mint a pillanatok alatt híressé vált darab. Persze egyik verzió sem volt az igazi.

Később a fejlesztő, Dong Nguyen bejelentette, hogy hamarosan visszatérhet a játék. Végül tényleg érkezett egy játék, ám nem Flappy Bird, hanem Swing Copters néven, mely ugyan alkalmazta a híressé vált alkotás játékelemeit, viszont immár nem horizontálisan, hanem vertikálisan kellett a madárral ügyeskednünk az akadályok között. Azonban a Swing Copters a várttal ellentétben nem aratott hatalmas sikert a játékosok körében.

Most viszont itt egy újabb gyöngyszem, mely igazi sikerjátékká válhat a beharangozó videó alapján. A Dash Up névre keresztelt játékban a cél az, hogy egy golyót kell egyre magasabbra és magasabbra feljuttatnunk, miközben kikerüljük az akadályként felállított összezáródó csöveket. Letisztult grafika jellemzi a játékot, melyben ha szeretnénk, akár a hátteret is változtatni tudjuk. A játék első körben október 16-án érkezik az almás készülékekre, később pedig az Androidos eszközökre.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá