A Galaxy Note 4 kamerája megveri az iPhone 6-ét

0 1,664

A Galaxy Note 4-ben érkező optika egy képstabilizátorral (OIS) ellátott 16 megapixeles szenzor, mellyel kétségkívül csodálatos képeket készíthetünk. A kérdés mindig az egy új készülék érkezésekor, hogy a korábbi generációs eszközökhöz képest mennyi javulás, újdonság érkezett, de úgy látszik, hogy nem csak házon belül aratott sikert a Galaxy Note 4, de még a konkurencia üdvöskéjét is sikerült megszorongatnia.

A PhoneArena csapata azon szerencsések közé tartozik, akiknek sikerült már megkaparintania a Note család legújabb tagját. Ennek apropójából kihasználva az alkalmat gyorsan górcső alá is vették a készüléket. Kimentek a szabadba, ahol a 3 Samsung Galaxy készülék mellett egy LG, egy Sony és az Apple készüléke is helyet kapott a megmérettetésben. Lőttek pár képet, majd egymás mellé helyezték, hogy az egészet átlátva elemezgetni lehessen az alkotásokat.

A képeket megosztották a weboldalukon is, ahol az olvasók szavazhattak, hogy kinek melyik készülék fényképe nyerte el a tetszését. Összesen 6179 szavazat érkezett és meglepő eredmény született. Első helyen a Samsung üdvöskéje, a Galaxy Note 4 áll, az Apple készüléke a második helyre csúszott, míg a harmadik helyre a Samsung Galaxy S5-öt voksolták meg. Az Xperia Z3-ra csupán 434-en szavaztak, az LG G3 pedig utolsó helyen szerepel. Íme néhány kép a sorozatból! Az összes kép megtekintéséhez kattintsatok ide.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá