Spigen Slim Armor – Tökéletes védelem a Galaxy Note 4-nek

0 6,078

A Samsung Galaxy Note 4 egy csodálatos és erőteljes készülék: gyönyörű Quad HD felbontású 5,7 hüvelykes kijelzővel érkezik, a legújabb Snapdragon 805-ös processzor dolgozik a belsejében, a hátsó 16 megapixeles kamerával meg észveszejtő képeket lőhetünk. A készülék fém- és magnéziumházának köszönhetően pedig extrém erős lett, mely a Samsung fenéktesztjéből is kiderül, hogy esze ágában sincs meghajlani. Ezt Lewis Hilsenteger is alátámasztja, de a törésteszten is prímán remekelt.

Annak ellenére, hogy tényleg masszív egy készülék lett, szeretnénk hosszú ideig épségben magunkénak tudni. Ennek érdekében érdemes akár egy tokkal felruházni, mely egyrészt még jobban megóvja a készüléket a külső behatásoktól, másrészt pedig vannak igazán divatos darabok is, mellyel akár variálni tudjuk a kinézetét, illetve olyan példányokat is találunk, amik további extrákat adnak, mint például egy kitámasztó, amit kihasználva a reggeli kávézás közben kényelmesebb lehet a hírek olvasása.

A Spigen Galaxy Note 4 okoskészülékre szánt tokja igazi multifunkciós eszköz, mely amellett, hogy tökéletes védelmet biztosít, még egyéb extrát is kínál a felhasználóknak. A Slim Armor tok két részből épül fel: tartalmaz egy belső puha tokot, mely prémium polikarbonát anyagból készült, ami minden oldalról körbefogja a készülékünket, és erre jön rá egy kemény tok, ami pedig pajzsként szolgálva védi minden ütéstől a telefont. A külső tok tartalmaz egy kitámasztót is, aminek segítségével az asztalra helyezte a telefont kényelmesen nézhetünk filmet vagy akár böngészhetünk a weben.

A tok úgy lett kialakítva, hogy az USB, az S-Pen, a jack-dugó, a hangszóró, a kamera és pulzusmérő körül szabadon hagyták a helyet, viszont a hangerőszabályzó gombok oldalt fedve vannak. A Slim Armor teljes mértékben ütésálló, a szélei pneumatikus lökéstompítók, azaz úgy vannak kialakítva, hogy egy esetleges földre esésnél légpárnaként hárítják el a külső nyomást. A Spigen Slim Armor 6 színvariációban érhető el és már most előrendelhetjük 30 dollárért (plusz $14 postaköltség Magyarországra), melynek várható érkezését október 30-ára ígérik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá