A Samsung bemutatta új DVM magas és alacsony hőmérsékletű hidro-modulját

0 1,261

A dél-koreai vállalat leleplezte az új beltéri alacsony hőmérsékletű (LT) és magas hőmérsékletű (HT) hidroegységeit, mely számos energiahatékony megoldást kínál.

A DVM hidroegység a levegő és a víz kombinációját alkalmazza a fűtés és hűtés érdekében, emelett integrált vezérlőrendszerrel érkezik. A terméket minden az egyben készüléknek tervezték, ami roppant könnyen telepíthető, szabályozható, és egyben helytakarékos is. Az készülékbe antibakteriális és fagyásálló funkciókat is építették a megbízható és hatékony működés érdekében.

Az LT és HT egységek egyaránt úgy készültek, hogy kompatibilisek legyenek a DVM S, DVM S Eco és az új DVM S Water (geotermikus) VRF rendszerekkel. Ezzel egy komplett Samsung klímarendszert hozhatunk létre, melyek egyszerre fűthetnek és hűthetnek is, anélkül hogy a kényelem és a hatékonyság közül választaniuk kellene.

Az LT hidrokészülékek jelenleg 16, 31 és 50 kW-os teljesítményben érhetőek el, a vizet pedig akár 50°C-ra is képesek felmelegíteni, illetve 6°C-ra lehűteni. A DVM Hydro LT ideális olyan nagy helyekre, ahol a radiátorok hőmérsékletének szabályozására és a padlófűtés folyamatos vezérlésére van szükség.

A DVM S Hydro HT egységek jelenleg 16 és 25 kW-os teljesítményben érhetőek el, amelyek a vizet akár 80°C-ra is képesek felfűteni. Ez a termék tökéletes megoldás olyan nagy méretű vagy régi épületekhez, melyek fűtése magas hőmérsékletet igényel. Hotelekben ennek köszönhetően szükségtelen külön melegvíz-szolgáltató rendszert kiépíteni.

A Samsung fejlesztéseinek köszönhetően a DVM S Hydro LT és HT egységek minden évszakban megbízható és hatékony megoldást kínálnak, ráadásul mindegyiket hosszútávra, magas energiahatékonyságra és kényelemre tervezték.

Forrás: Samsung Tomorrow

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá