Beárazták a Galaxy Tab Active strapabíró táblagépet

0 1,426

A Samsung első strapabíró táblagépe, a Galaxy Tab Active már ebben a hónapban elérhetővé válik Amerikában. Az készülékre már most le lehet adni az előrendeléseket, a leendő tulajdonosok pedig 700 dolláros áron (átszámítva nagyjából 170 ezer forintért) juthatnak hozzá.

A Galaxy Tab Active igazi masszív készülék lett, többek között megkapta az IP67-es besorolást, mely tanúsítja a por- és vízállóságot, a készüléket borító ütésálló ház pedig biztosítja a védelmet még másfél méterről való leejtés esetén is. A középkategóriás készülék NFC chippet is kapott, mely hasznos lehet azok számára, akik logisztikai vagy szállítmányozási területen dolgoznak.

A Galaxy Tab Active tablettel érkezik egy C-Pen érintésérzékeny toll is, mely nagy segítség lehet azok számára, akik munkájuk alatt kesztyűben dolgoznak. A strapabíró készülékháznak köszönhetően bármilyen extrém helyre is magunkkal vihetjük. A burkolat pont annyira mélyedik ki a széleinél, hogy megvédje a kijelzőt egy esetleges földre esésnél a betöréstől, illetve a hátlapi kamerát szintúgy.

A specifikációkat tekintve a táblagép egy 8 hüvelykes (1280×800 pixeles) érintőkijelzővel van felvértezve. A készülék lelke egy Snapdragon 400-as négymagos processzor, melyhez 1,5 GB RAM társul. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató táblagép hátul az átlagosnál gyengébb, csupán 3,1 megapixeles optikát kapott, ami a célnak pont megfelel. Háttértárból 16 GB-ot kapunk, ami microSD-vel tovább bővíthető. A hátlap alatt egy 4,450 mAh-os akkumulátor csücsül, mely 8-10 órás üzemidőt biztosít átlagos használat mellett.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá