Vadonatúj televíziós reklámokon a Galaxy Note 4

0 924

Tegnap megérkezett az örömhír, hogy hazánk egyik mobilszolgáltatójánál végre megkezdődött az előrendelések leadása a Samsung Galaxy Note 4-re. Amíg várakozunk a csúcskészülék októberi 17-ei premierjére, addig íme 2 népszerűsítő televíziós reklám egyenesen a Samsungtól.

A rövidfilmekben a dél-koreai gyártó a vadonatúj készülék legfőbb tulajdonságaira fókuszált. Az első videóban összeszedték azokat az újdonságokat, amivel a Galaxy Note 4 büszkélkedhet, míg a második anyagban a S Pen-t előtérbe helyezve mutatják be az egyes funkciókat, és a toll képességeit.

A “Highlight” című reklámban először a többablakos funkciót hangsúlyozzák ki, amely a Quad HD Super AMOLED kijelzőn tökéletesen éles és fényes képet biztosít. Ezután bemutatják a megújult nagylátószögű 3,7 megapixeles elülső kamerát, mely a F1.9-es rekeszértéknek köszönhetően az esti órákban, rossz fényviszonyok között is kellően világos és éles fotót exponál. A Photo Note segítségével pedig pillanatok alatt szerkeszthetővé tehetjük lefényképezett jegyzeteinket.

A második videóban pedig megtudhatjuk, hogy a Galaxy Note 4-gyel érkező S Pen nem csupán egy egyszerű toll, hanem egy pár olló, amivel a Smart Select funkcióra utalnak. Segítségével a képernyőn található bármelyik tartalmat könnyen kijelölhetjük és már továbbíthatjuk is. Viccesen meg is jegyzik, hogy ha szeretnénk, akár fejvakarónak is használhatjuk az érintőceruzát.

Nektek hogy tetszenek az új videók?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá