Klasszikus játékok a Galaxy Gear Live okosórán

0 1,073

Legutóbb megfigyelhettünk, ahogy a közel 20 éves Windows 95-ös operációs rendszer hogyan bootol be korunk egyik modern okosóráján, most viszont azt is láthatjuk, hogy a történelem két klasszikus darabjának titulált játékával hogyan boldogul.

Corbin Davenport, a mintegy 16 éves webfejlesztő úgy látszik előszeretettel teszteli tulajdonában lévő Samsung Gear Live készülékének korlátait. A vállalkozó kedvű fiatalember nem csak operációs rendszerek telepítésével próbálkozott, hanem először játékokkal is.

Első körben a Minecraft Pocket Edition verzióját telepítette a készülékre, melynél simán csak az APK fájl telepítése kellett. A videón látható, hogy a játék a navigációs gombokra prímán reagál, és viszonylag simán fut az okosórán, azonban időnként mintha megakadna egy-egy másodpercre, főleg a nézelődésnél, de ez akár az érintőkijelzőnek is betudható. Corbin létre is hozott egy tutorialt a weboldalán azoknak, akik szeretnének Androidos játékokat vagy alkalmazások futtatni Android Wear platformú készülékükön.

Emberünk ezután a 90-es évek egyik legnépszerűbb belső nézetű lövöldözős játékát, a Doomot varázsolta fel a Gear Live-ra. A motorháztető alatt lévő 4 magos Qualcomm Snapdragon 400-as processzornak természetesen ez sem jelent gondot. Mindenesetre érdekes nézni, ahogy az 1,63 hüvelykes kijelzőn, hogy fut minden idők legjobb játékának titulált alkotása. A videón látható verziót szerzői jogok miatt már eltávolították a Google Play kínálatából, azonban a videó leírásában Corbin egy elérési utat linkelt, azoknak, akik szintén ki szeretnék próbálni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá