A Galaxy Note 4 is átesett a hajlításteszten

0 1,214

Az Unbox Therapy csatorna frontember, Lewis Hilsenteger miután össze-vissza hajlítgatta az Apple legújabb iPhone készülékeit, most a Samsung termékét vette célbe. Legfrisseb videójában a dél-koreai cég zászlóshajójára, a Galaxy Note 4-re volt kíváncsi, hogy kiállja-e a már jól ismert próbát.

Lewis olyan szinten ráizgult erre a hajlítgatós témára, hogy lassan ott tartunk már, hogy a Tom Dickson híres “Will it blend?”-es sorozatai után jöhetnek majd a “Will it bend?”-es videók, melyben főhősünk arra keresi majd a választ, hogy vajon mennyire képesek meggörbülni a legújabb mobilkészülékek.

Akik viszont a Galaxy Note 4 vásárlásán gondolkoznak esetleg, azoknak jó hírünk van: úgy tűnik a készülék fém és magnéziumházának köszönhetően elég masszív lett. Lewis is nagy-nagy erőnyomás hatása következtében kezdett el a telefon egy minimálisan eltorzulni látszani, de itt már emberünk homloka is bizonyára gyöngyözött rendesen.

Lewis egyébként azt is elmondja a videó végén, hogy persze kellő nyomás hatására minden telefon meghajlik, ez evidens, viszont ő leginkább arra keresi a választ, hogy milyen könnyen és milyen gyakran eshet ez meg egyáltalán, illetve milyen károkkal kell számolnunk. Nem mindegy, hogy csupán csak egy kicsit deformálódik el a készülék vagy mondjuk szét is válik.

A videón láthatjuk, hogy nagyjából ugyanott, a hangerőgombok környékén kezdett el meghajlani a Galaxy Note 4, mint az iPhone 6 esetén, viszont ez az érték minimális az Apple készülékéhez képest. Igaz, hogy egy cseppet elgörbült, de egy mozdulattal vissza is állította eredeti állapotába. Így azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy bizony a Samsung gyermeke erősebb felépítésű az Apple telefonjánál. Ezt egyébként a Samsung fenéktesztje is alátámasztja!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá