Mától előrendelhető a Galaxy Note 4 a Telenornál

0 1,770

Október 9-től, azaz mától végre hazánkban is előrendelhető a Telenornál a Samsung várva várt készüléke, a Galaxy Note 4. A mobilszolgáltató a csúcskészülék mellé egy kis ajándékkal is kedveskedik a vásárlóknak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több európai országban, köztük hazánkban is október 17-én kezdik meg a készülék értékesítését, azonban a Telenor a mai nappal kezdve előrendelhetővé tette ügyfeleinek a mobilszolgáltató hivatalos weboldalán.

A Telenornál a Samsung Galaxy Note 4 All-In XL díjcsomaggal és 2 év hűségnyilatkozattal már 64 990 forintért előrendelhető a mai nappal kezdődően. A mobilszolgáltató a Samsung jelenleg elérhető legnagyobb tudású okostelefonja mellé egy ajándékkal is kedveskedik.

Amennyiben most rendeljük meg a Note család legújabb tagját, a készülék mellé kapunk még egy Samsung Level On fejhallgatót, melyet mi is alaposan leteszteltünk már. Fontos megjegyezni, hogy az ajándék tartozékot kizárólag online rendelés esetén tudják biztosítani a készlet erejéig.

A Galaxy Note 4 a korábbi generációs Note készülékhez hasonlóan 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel érkezik, azonban Full HD (1080×1920) helyett nagyobb, pontosan 1440 x 2560 pixeles (Quad HD) felbontást kapott, ami az eddigieknél is élesebb és élénkebb képet biztosít.

A processzor üzemidején is csavartak egy kicsit, így 2.3 Ghz helyett az új készülék 2.7 Ghz-es órajelű. A hátsó optika a korábbi 13 helyett immár 16 megapixeles, ami képstabilizálót (OIS) is kapott. Az elülső “szelfi” lencse pedig 2 megapixelről 3,7 megapixelre nőtt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá