Bréking: Japánban debütál a Galaxy Note Edge

0 1,052

A Samsung Electronics hivatalosan bejelentette, hogy a Galaxy Note Edge okostelefon hamarosan megérkezik a Japán piacra. A bejelentés a mai napon hangzott el Tokióban a 2014-es Galaxy Note Edge World Tour-on.

 

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Galaxy Note Edge készüléket limitált számban fogják kiszállítani az egyes országokba, különböző debütálási időpontokkal, amiről mi már teljesen le is mondtunk ebben az évben.

A Japánban élők viszont igazán boldogok lehetnek, hiszen nemsokára már saját maguk is kézbe foghatják a Samsung első hajlított oldalsó kijelzővel rendelkező phabletjét. A készülék már most előrendelhető a KDDI és NTT DoCoMo mobilszolgáltatóknál, viszont csak október vége fele kaphatják kézhez a vásárlók.

A Samsung Galaxy Note Edge már szintén előrendelhető néhány Európai országban: az Egyesült Királyságban például £650-ért, míg a német viszonteladónál 999 eurós árért foglalhatjuk le magunknak. A Samsung a Note Edge készülékét nagyon különlegesnek tartja, ezért is kapott a telefon egy borsos árcetlit.

A vállalat szerint az egyedülálló ívelt kijelzővel rendelkező Galaxy Note Edge készüléke egy teljesen új szintre emeli majd a felhasználói élményt és a mobilos szokásainkat. A felhasználóknak egy teljesen új lehetőség nyílik meg a készülék használatára. Az oldalsó kijelzőnek köszönhetően mindennapi teendőinket hatékonyabban és egyszerűbben vihetjük véghez. Gyors elérést biztosít a gyakran használt alkalmazásoknak, értesítéseknek, de egyéb funkciókat is hozzárendelhetünk.

A Samsung Galaxy Note Edge egy 5.6 hüvelykes Quad HD (1440×2560) Super AMOLED kijelzővel érkezik. A motorháztető alatt egy 2.7 GHz-es órajelű négymagos Snapdragon processzor foglal helyet. A készülék hátul egy 16 megapixeles, elől pedig egy 2.1 megapixeles optikával érkezik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá