Érkezik a Nokia HERE térkép a Samsung telefonokra

0 1,039

A Nokia előző hónapban jelentette be a HERE Maps alkalmazás béta verziójának érkezését az androidos platformra, ezen belül is első körben exkluzívan a Samsung tulajdonosok számára. Nemrég felkerült a HERE Maps 1.0-124-es verziószámú változata az internetre, ami más androidos készülékeken is működött, viszont később elkezdett az alkalmazás egy lejárati dátumos üzenetet feldobni.

Most egy újabb, javított verzió (v1.0-172) a láthatáron, ami ezúttal már nem jelenít meg lejárati időt. Az AndroidMX szerint a HERE Maps béta már bekerült a Samsung App Store kínálatába, amiről egy képernyőmentés is tanúskodik, amit már az új, Galaxy Note 4-ről készítettek. Az új béta verziót ide kattintva tölthetitek le.

(Kép: AndroidMX)

A Nokia HERE Maps egyébként a Tizen alapú okostelefonokra és hordható készülékekre – mint például az okosórákra – is elérhető lesz. A Gear S készüléknél például így nem lesz szükség a mobiltelefonunkra, mivel a Samsung okosórája már beépített GPS egységgel rendelkezik, amit a HERE Maps okosórákra készített verziója (Navigator) ki is tud majd használni.

A Nokia HERE alkalmazás egyik hasznos funkciója a térképek offline mentésének lehetősége, mellyel internetkapcsolat nékül böngészhetünk az egyes várásokban. Az offline Turn-by-turn navigációra képes alkalmazás pedig az autóban is nagy segítségünkre lesz.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá