Érkezik a Samsung Galaxy Core Prime

0 3,724

A Samsung nemrég mutatta be a nagyközönségnek az indiai piacnak szánt Galaxy Grand Prime készülékét, melynek egyik említésre méltó újdonsága az 5 megapixeles elülső kamera, a dél-koreai óriásvállalat most egy újabb készülékkel rukkolt elő.

A középmezőnybe szánt Galaxy Core Prime hamarosan szintén elérhető lesz az Indiában élőknek. Hogy pontosan mikor, az egyelőre még kérdéses, de nem kell sokat várni, hiszen egyes online elektronikai üzletek már előrendelhetővé tették.

A fehér és fekete színben piacra kerülő okostelefon relatív vékonyra sikeredett, pontosan 8.8 mm. A Galaxy Core Prime egy 4,5 hüvelykes (480 x 800 pixeles) kijelzővel érkezik. A készülék belsejében egy négymagos és 1,3 Ghz órajelű chip kapott helyet, amihez 1 GB RAM társul. Hátul egy 5 megapixeles optika figyel, mely Full HD videórögzítésre is alkalmas, elől pedig egy 2 megapixeles lencse található. A belső tárhelye 8 GB, de microSD kártya segítségével ez egészen 64 GB-ig bővíthető.

Az Android 4.4 KitKat operációs rendszert futtató és az Ultra Power Saving üzemmódot támogató készülék hátlapja alatt egy 2000 mAh-os akkumulátor biztosítja az áramforrást. A Galaxy Core Prime telefon az indiai piacon 8500 Indiai rúpiáért kerül a boltok polcaira, mely átszámítva nagyjából 35 ezer forintnak felel meg.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá