Ilyen újdonságokkal büszkélkedhet a Galaxy Note 4

0 1,910

Miután az idei berlini IFA rendezvény egyik legjobban várt okoskészülékét a Dél-Koreában élők már kézhez kapták, azt is megtudtunk, hogy hazánkban mikor kezdődik meg az értékesítése, de már azt is végignézhettük, hogy a Note család legújabb tagja mennyire erős készülék lett a fém- és a mgnéziumháznak köszönhetően. A Galaxy Note 4 népszerűsítése érdekében a vállalat összeállított egy videót, melyben a készülék ismertetőjegyei közül négyet ki is emelnek.

Első körben a gyönyörű színek megjelenítésére képes 5,7 hüvelykes kijelzőt emelik ki, mely egy Quad HD (1440 x 2560 pixel) felbontású és 90% Adobe RGB színlefedettségű Super AMOLED panel, a képpontsűrűségnek köszönhetően pedig 25%-kal jobb olvashatóságot nyújt Full HD felbontású társainál.

Ezután következnek a kamerák specifikációi. A hátsó 16 megapixeles kamera Smart OIS (optikai képstabilizátor) rendszerének köszönhetően ránagyítva a fotóalanyra is élesebb és tisztább képet készíthetünk. Ez hasznos funkció az éjszakai fotózásnál, ahol a rossz fényviszonyok és kezünk remegése ellenére is elkerülhetjük az elmosódott képeket. A 3,7 megapixeles elülső kamera nagyobb látószögű lett és a F/1.9-es rekeszértéknek köszönhetően este is jobb szelfi fotók készülhetnek. Az exponálás történhet hangutasítással vagy a hátsó pulzusmérő megérintésével.

Végezetül pedig a gyorstöltést emeli ki a Samsung. A Galaxy Note 4 akkumulátorát 0-ról 50%-ra akár 30 perc alatt, míg 0-ról 100%-ra akár másfél óra alatt feltölthetjük. Ez 30%-kal gyorsabb, mint korábban. Az Ultra Power Saving üzemmód bekapcsolásával pedig a 15%-on lévő készülékünk akár 24 órás készenléti időre is képes.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá