Újabb fotókon a Galaxy A-szériás készülékei

0 1,127

Nagy érdeklődés övezi a Samsung legújabb, A-szériás mobilkészülékeit, melyek külsőre a Galaxy Alpha jegyeit hordozzák – tehát a prémium érzetet keltő fémváz itt is jelen lesz -, viszont egy kedvezőbb árfekvésű, a középmezőnybe szánt készülékként indulnak harcba a konkurencia telefonjai ellen. Korábban már beszámoltunk a Galaxy A3-ról, illetve a Galaxy A5-ről, most viszont újabb képek bukkantak fel az interneten az előbb említett két készülékről.

Az A-széria középső modellje, a Samsung Galaxy A5 (SM-A500F) a hírek szerint egy alumínium unibody házat kapott, aminek szélei ferdén metszettek. A Nano-SIM káryta befogadására képes készülék hátlapja viszont nem lesz levehető. A Galaxy A5 típusjelzésével megegyező, 5 hüvelykes HD (1280 × 720 pixel) felbontású Super AMOLED panelt kapott. A telefon hátsó optikája egy 13 megapixeles szenzor, elől pedig egy 5 megapixeles lencsével készíthetünk szelfiket. A telefon lelke a Snapdragon 400 processzor, amihez 1 GB RAM társul, háttértárból pedig 16 GB-ot kapunk. Árát tekintve 400-450 dollár (100-110 ezer Ft) körül lehet majd kapni.

(Fotó: Android México)

A csapat legkisebb tagja, a Samsung Galaxy A3 már jóval szerényebb tulajdonságokkal büszkélkedhet, viszont az A-széria mindegyik tagja, így ő is megkapja az unibody házat. A telefon elején egy 4.5 hüvelykes és 540 x 960 pixeles Super AMOLED megjelenítőt találunk. Belül egy 4 magos és 1.2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es csücsül, RAM-ból pedig 1 GB-ot kapunk. Belső tárhelyből pedig 8 GB-ból kell gazdálkodnunk. A Galaxy A3 árát 350 és 400 dollár közé becslik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá