Combosabb Galaxy Tab S a láthatáron

0 1,651

A Samsung Galaxy Tab S készüléke kétségkívül a cég egyik csúcsmodellje, mely a tabletek közül az egyik legszebb AMOLED kijelzővel rendelkezik és erős hardverrel van felszerelve mind a 8.4, mind a 10.5 hüvelykes modell. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan kapunk egy frissített változatot is a táblagépből, legalábbis a Geekbench adatbázisa alapján ez derül ki.

A Galaxy Tab S a felhasználói visszajelzések szerint azonban mégsem annyira gördülékeny, mint azt elvárnánk. A táblagépek teljesítményi hibában szenvednek, az ok pedig érthető: a Samsung ezekbe a készülékekbe is a tavaly megjelent Galaxy Note 3-ban debütált Exynos 5420 processzort építette be, melynek a nagyfelbontású WQXGA (2560×1600 pixeles) kijelző meghajtása olykor gondot okoz.

Úgy látszik viszont a Samsung csinált valamit a háttérben, hogy orvosolja ezt a hibát, mert a Geekbench adatbázisában felfedezni véltek egy olyan Galaxy Tab S 10.5-höz (SM-T805S) tartozó pontszámokat, amiben már az új Exynos 5433 chipset dolgozik. Ez a processzor a jelenleg a legerősebb Exynos SoC, így szinte biztos, hogy ez segíthet orvosolni azokat a teljesítményi hibákat, amikben a jelenlegi Galaxy Tab S szenved.

A hírek szerint az új Galaxy Tab S LTE (SM-T805S/K/L) verzió valamikor október közepe és november eleje között jelenhet meg Koreában. Reméljük, hogy a Samsung úgy dönt, hogy Dél-Koreán kívüli piacra is elhozza majd a közeljövőben a készüléket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá