Így készíthetsz tökéletes képeket

0 1,561

Szeretnél jó képeket készíteni, de nem merültél bele a fotográfia rejtelmeibe? Akkor jó hírünk van számodra! Ez az alkalmazás megmondja neked hogyan fotózz és azt ígéri, hogy profi képeket lőhetsz akár komolyabb tanulás vagy rutin nélkül is.

A Camera51 alkalmazás fejlesztői az olyan fotózással érdeklődő nebulóknak szeretnének első körben útmutatást nyújtani, akik bizonytalanok még fotózás terén, de szeretnének jól komponált képeket készíteni, viszont különböző fotóskönyvek olvasása vagy több éves tapasztalat és rutin nélkül. Ennek apropójából elő is álltak saját mobilos applikációjukkal, mellyel sokkal könnyebbé és élvezhetőbbé teszi a fotózást mindenki számára.

Ahhoz, hogy jó képeket készítsz nem feltétlen kell profi fotósnak lenned. Elég letöltened a Camera51 alkalmazást, mely segítséget nyújt számodra a terepen. A program algoritmusa analizálja a kamera elé táruló helyszínt, majd megmutatja, hogy melyik irányba mozgasd mobilkészülékedet, annak érdekében, hogy helyesen komponált legyen és egyik fotóalany se lógjon le a képről. Ha úgy érzékeli, hogy nem felel meg a kritériumoknak, akkor rögtön jelzi is számodra, majd a miután követjük az instrukciókat, már el is süthetjük az exponáló gombot.

A Camera51 alkalmazást ide kattintva érheted el ingyenesen a Google Play alkalmazásboltból.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá