Európába jön a Galaxy S5 strapabíró változata

0 2,796

Májusban a Samsung bejelentette a Galaxy S5 Active nevű készüléket, mely egy strapabíróbb variánsa a Galaxy S5-nek. Bizonyos okok miatt azonban a koreai óriás úgy döntött, kizárólag az amerikai piacnak szánja, ezen belül is a készülék forgalmazását csak az AT&T mobilszolgáltatónak. Később több szolgáltató kínálatában is megjelent, illetve Kanadába is eljutott. Most viszont 4 hónappal a termék eredeti debütálása óta, a Samsung végre elhozza Európába is a Galaxy S5 Active készülékét.

Dizájnban és specifikációját tekintve az európai változat teljesen megegyezik az amerikai Galaxy S5 Active-val. Csupán egy különbséget lehet megemlíteni, hogy a készülék hátulján a “Galaxy S5 Active” felirat helyett az európai variánsnál egy “Samsung” logó fog majd csücsülni a LED villanó és a pulzusmérő alatt. A Titanium Gray és Camo Green színváltozatokban pompázó Galaxy S5 Active a hírek szerint 629 eurós (~195 ezer Ft) áron kerül majd a boltok polcaira. A hazai megjelenésről egyelőre még nincs információ.

A Galaxy S5 Active egy 5,1 hüvelykes Full HD (1920 x 1080) Super AMOLED megjelenítővel érkezik. A készülék belsejében egy négymagos és 2,5 Ghz-es órajelű processzor kapott helyet, melyhez 2 GB RAM társul. A készülék 16 GB tárhellyel érkezik, mely microSD kártya segítségével tovább bővíthető. A készülék hátoldalán egy 16 megapixeles ISOCELL szenzor biztosítja a tökéletes felvételeket, mellyel akár Ultra HD felbontású videókat is rögzíthetünk. A Galaxy S5 Active az IP67-es por- és vízállóság mellett egy MIL-STD-810G katonai minősítéssel is dicsekedhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá