Így növeld duplájára a Galaxy S5 üzemidejét

0 1,272

A Samsung Galaxy S5 készülékkel rendelkező felhasználók számára itt egy vadonatúj kiegészítő, mely nem csak megvédi a külső behatásoktól mobilkészüléküket, hanem hosszabb akkumulátor időt is biztosít.

A Mophie legújabb kiegészítője a Samsung tulajdonosoknak kedveskedik. A Mophie Juice Pack tokok a gyártó egyik legnépszerűbb termékei közé tartoznak, most viszont megérkezett a Galaxy S5-re szánt verzió is a kínálatba. A kiegészítő belsejében egy 3000 mAh-os akkumulátor foglal helyet, ami a Galaxy S5-ben található 2850mAh-os akksit újból fel tudja tölteni. A Juice Pack fekete és fehér színben érhető és a sima felületének köszönhetően kézbe véve nagyon kellemes érzés.

Nincs is annál bosszantóbb dolog, mikor egy fontos hívásra várunk, de a telefonunk már éppen lemerülőben van, a hívás lebonyolítása pedig valószínűleg jelentős energiaveszteséggel járna. Ekkor jöhet jól a Juice Packben található extra akkumulátor, melynek segítségével kitolhatjuk a készülék üzemidejét, akár a duplájára is. Ne felejtsük el, hogy a Galaxy S5 Ultra Power Saving Mode bekapcsolásával még a 10 százalékos töltöttségű készülék is közel 24 órás készenléti időre képes, viszont ebben a módban csupán korlátozottan használhatjuk a készülék funkcióit.

Kempingezőknek, túrázóknak és olyanoknak, akik egész nap úton vannak és tudják, hogy nem lesz olyan hely, ahol fel tudnák tölteni mobilkészüléküket, azoknak számára hasznos lehet ez a kiegészítő. A Galaxy S5-re készült Mophie Juice Pack $99.95-ért érhető el a gyártó hivatalos weboldalán, melyre 1 év garancia is jár.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá