Hivatalos: Galaxy Note 4 premier és ár

0 2,382

A Samsung Galaxy Note 4 forgalmazását a vártnál hamarabb kezdték meg, így első körben a Dél-Koreában élők örülhettek, akik szeptember 26-án már készhez is vehették az üdvöskét. Eddig csupán annyit lehetett tudni, hogy novemberig mintegy 140 országba tervezik kiszállítani a Note család legújabb tagját, most viszont kiderült a hazai premier is.

A gyártó Facebook oldalán publikált egy képet a minap melyen pontosan láthatjuk, hogy melyik régióban mikor kezdődik meg a Galaxy Note 4 értékesítése. Az idővonalon haladva látjuk, hogy a készüléket Kínában, szeptember 29-én kezdték el árulni és ezután az Egyesült Királyságban, Németországban és Indiában rajtol el október 10-én. A grafika alapján megtudhatjuk azt is, hogy hazánkban október 17-én kerül a boltok polcaira. Egyes elektronikai üzleteknél már elő is rendelhető a készülék mintegy 240 ezer forintos áron. Ahogy láthatjuk a Galaxy Note 4-es készüléket ugyanannyiért vásárolhatjuk majd meg, mint amennyibe került a Note 3 a debütálása napján.

A Galaxy Note 4 a korábbi generációs készülékhez hasonlóan 5,7 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel érkezik, azonban Full HD (1080×1920) helyett nagyobb, pontosan 1440 x 2560 pixeles (Quad HD) felbontást kapott. A processzor üzemidején is csavartak egy kicsit, így 2.3 Ghz helyett az új készülék 2.7 Ghz-es órajelű. A hátsó optika a korábbi 13 helyett immár 16 megapixeles, ami képstabilizálót (OIS) is kapott. Az elülső “szelfi” lencse pedig 2 megapixelről 3,7 megapixelre nőtt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá