Ingyen Samsung telefon jár a siófokiaknak

0 2,142

Mától, azaz október 1-jétől kaphatják meg a Samsung Galaxy Young II típusú okostelefonokat azok, akik újonnan igényelnek Siófok Kártyát valamint azok az ügyfelek, akik lejárt kártyájukat újíttatják meg.

Az Önkormányzati Hivatal türelmet és megértést kér valamennyi siófoki polgártól annál is inkább, mert a már megtapasztalt fokozott érdeklődés miatt előreláthatólag nagyon sokan lesznek, akik Siófok Kártyát szeretnének készíttetni vagy megújítani az elkövetkezőkben.

Telefont mindenki kaphat, hiszen helyi önkormányzati rendelet szabályozza azt, hogy új kártya kiváltása, vagy a lejáró kártya érvényességi idejének meghosszabbítása esetén a 18. életévét betöltött siófoki lakosoknak a kártyához jár a mobilkészülék. A kártyát tehát előbb utóbb mindenkinek meg kell újíttatnia, azaz idővel a telefonra is mindenki jogosulttá válik.

A Siófok Kártya ügyintézés az elkövetkező időszakban 8.00 és 16.00 között történik, kivéve pénteken, amikor 8.00-12.00-ig várják az ügyfeleket a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálati irodájában.

Az ügyintézési idő ügyfelenként várhatóan 15-20 percet vesz majd igénybe, így előreláthatólag naponta legfeljebb 25-30 igénylőt tudnak a városháza munkatársai fogadni. Az ügyfelek minden nap sorszámot kapnak, ennek megfelelően szólítják a soron következő kártyaigénylőt.

A Siófok Kártya mellé jelenleg egy Samsung Galaxy Young II típusú kártyafüggetlen mobilkészülék vehető át, viszont a telefont postai úton nem kézbesítik, azt kizárólag személyesen vehetik át. Bár a Siófok Kártya igénylése online ügyintézéssel is működik, jelenleg csak a személyesen leadott, a kártyadíj befizetését igazoló készpénzutalási megbízás (csekk) feladóvevényével ellátott igénylőlapot tudják elfogadni.

A stílusos Galaxy Young 2 egy kompakt, mégis teljes körűen felszerelt készülék, amely ideális azok számára, akiknek az alapvető funkciók és a használhatóság számítanak. A zökkenőmentes működést az 1.0 GHz-es, egymagos processzor és a hosszan tartó 1300mAh-os akkumulátor biztosítja.

Az okostelefon ezen kívül 3 megapixeles kamerával és 3.5 hüvelykes lenyűgöző HVGA kijelzővel van felszerelve, amelynek köszönhetően az érintőképernyőt hihetetlenül könnyű használni. A Samsung egyszerűsített TouchWiz Essence felületével és a legújabb Android 4.4-es operációs rendszerrel felturbózott okostelefon hihetetlenül felhasználóbarát.

Forrás: Siófok.hu

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá