Hibásak az első Galaxy Note 4-es készülékek

0 1,602

A nagy sietség és kapkodás úgy látszik a minőség rovására ment a Samsung legutóbb elstartolt Galaxy Note 4-es készülékeinél. Egyes felhasználói visszajelzések szerint az első széria néhány tagjánál illesztési problémák adódtak. Konkrétan egy hatalmas rés tátong a kijelző és a készülék széle között.

Az iPhone 6-os készülékek értékesítésének második hulláma szeptember 26-án volt, amikor további 22 országban kezdték meg a készülék forgalmazását. A Samsung eredeti terve szerint október közepén lett volna a Galaxy Note 4-es készülék premierje, azonban az iPhone térhódításának nyomására a dél-koreia vállalat (szintén) szeptember 26-ára tűzte ki a startot. Első körben csak Dél-Koreában, a vállalat hazájában kezdték el árulni a készüléket, de úgy látszik a sietségnek ára lett.

(Fotó: ittoday)

Néhány dél-koreai készüléktulajdonos boldogsága azonban nem annyira felhőtlen, mint azt gondolták volna. Beszámolójuk szerint a Note család legújabb tagjánál illesztési problémák adódtak. A kijelző és a keret nem teljesen illeszkedik egymáshoz, aminek következtében akár egy bankkártya is képes bepréselődni közéjük. A készülék ezen kívül más problémát nem produkált, tehát a rendszer prímán fut az új készülékeken, csupán aggodalomra ad okot ez a hiba, hiszen ennek következtében szabad az út a por, a víz és egyéb folyadék számára.

A cég értesült a hibáról, elnézésüket kérik az incidensről és megnyugtattak minden felhasználót, hogy ne aggódjanak, egy csereprogram keretében orvosolni tudják majd a problémát. Hogy pontosan mennyi készüléket érint ez az hiba, arról jelenleg még nincs adat. Reméljük mihamarabb kiiktatják a rendszerből ezt a malőrt, mert Amerikában, Németországban és az Egyesült Királyságban hamarosan megkezdődik az készülék értékesítése.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá