Száguldj a 80-as évek Kaliforniájában

0 1,100

A Gameloft bővítette Asphalt-szériáját egy újabb taggal, mellyel visszarepülhetünk az időbe, hogy átéljük a 80-as évek járgányainak varázslatait az elbűvölő Kaliforniában. Itt a család első spin-off része, az Asphalt Overdrive!

Az eddigiektől kicsit eltérő stílusú játék egyenesen a 80-as évek hangulatát teremti meg, melyben a tökéletes összhatás érdekében a háttérzenére is kellő figyelmet fordítottak a fejlesztők. Az ingyenesen elérhető Overdrive-ban Kalifornia utcáin aszfaltbetyárkodhatunk a korszak legendás verdáival, mint például a Lamborghini Countach vagy a Ferrari Testarossa.

7 különböző kihívásban mérettethetjük meg magunkat, eredményeinkért pedig pénzjutalom jár, amit járgányunk fejlesztésére és kinézetére invesztálhatunk, illetve beszerezhetjük az újabb modelleket.

A játékmenet viszont most nem fektetett képernyőn, hanem állított képernyőn megy és a jármű irányítását sem a telefon döntögetésével kontrollálhatjuk, hanem az ujjunk jobbra és balra húzogatásával. A rendőrök elöli menekülésben segítségünkre van a nitró és az időnyerés, de találkozunk a játék folyamán ugratókkal is, viszont a kocsi épségére figyelnünk kell.

Az Asphalt Overdrive játékot ide kattintva tölthetitek le ingyenesen.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá