A Samsung humoros szójátékkal promózza a Galaxy Note 4-et

1 920

Pénteken végre elstartolt a Galaxy Note család legújabb generációja Dél-Koreában. A termék iránt már most hatalmas az érdeklődés és a gyártó is nagy eladási számokat prognosztizál a készüléknek, melynek érdekében folyamatos érkeznek az újabb promóciós anyagok.

Legújabb videójukban a Galaxy Note 4-en a sor. Filmünk szereplői egy szójátékba elegyednek, amelynek a lényege, hogy olyan új szavakat kreáljanak, amibe elhelyezik a “Note” szót és ezzel együtt új szavakat hozzanak létre. A kreativitásukat megcsillantva beindul a szógyártás.

A játék igazi kihívás mindkettőjüknek. Első körben a kávézónál kezdődik a riváliskodás, ahol az egyik srác előszőr egy fekete kávét kér, mire a másik egy AmericaNOTE. Majd az első rögtön hozzá is teszi, hogy változtat a rendelésén és a fekete kávé helyett inkább egy CapuciNOTE kér. A kombinációkat persze lehet tovább bővíteni is, így születik meg a koffeinmentes mandulás mocaccino, azaz a DecaffeiNOTEd almond MocacciNOTE.

Az egyik srác barátnője agyára mennek már ezzel a játékkal, aki szerint ez egy nagyon hülye játék, és úgy érzi magát mintha egy 10 évessel járna. Később persze beszáll a játékba ő is, de a fiúk lehurrogják, ám a videó végén sikerül azonban rendesen meglepnie őket.

Nektek hogy tetszett a videó? Inkább idegesítő, mint humoros?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá