Videón az Angry Birds Transformers játékmenete

0 1,654

A Rovio csapata úgy látszik nem ül tétlenül, hanem folyamatosan azon gondolkodnak, hogy milyen új játékkal tudnának előrukkolni. Tény, hogy az Angry Birds-ről már annyi bőrt lehúztak, hogy naivan azt hihetnénk, nem lesz már több rész belőle, de sikerül mindig meglepni minket egy újabb és újabb verzióval.

Miután az eredeti ötletet követte még néhány darab (Seasons, Rio, Space) és 2 spin-off változat (Bad Pigies, Stella) a készítők megmutatták, hogy milyen a malacokat és a madarakat beültetni a volán mögé (Angry Birds Go!), illetve viszontláthattuk őket egy szerepjáték formájában is az Epic-ben.

Az Angry Birds Star Wars után a készítők most ismét egy filmes produkció felhasználására szánták el magukat. A legújabb rész az Angry Birds: Transformers nevet kapta, melyben a mérges madarak az akciófigurák bőrébe bújva szállnak harcba a malacok ellen.

A korábbi részekkel ellentétben most nem a csúzli segítségével kell kilőnünk a jószágokat, hanem egy igazi Run ’n Gun stílusú játékot kapunk, melyben a cél, hogy főhősünk folyamatos előrehaladásával kiiktassuk a háttérben felbukkanó ellenségeket és leromboljuk a környező építményeket.

A Rovio weboldalán közzé is tettek egy beharangozó videót, melyben bepillantást nyerünk a játékmenetbe. Az Angry Birds: Transformers iOS-re október 15-től, míg Androidra október 30-tól válik elérhetővé ingyenesen az alkalmazásboltban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá