Szétturmixolták a Galaxy Note 3-at

1 2,077

A Blendtec turmixgépek világhírnevű masinák, melyek olyan extrém erős pengével rendelkeznek, hogy szinte bármit képesek szétaprítani. A termék sikerességét bizonyítja, hogy napjainkban millió híres kávézó pultján megtalálható, amivel általában a jeget szokták szétdarálni a Frappuccinohoz. Persze a gép nem csak erre képes.

Tom Dickson, a Blendtec feltalálója olyan marketinget csinált a termékének, amivel pillanatok alatt bekerült a köztudatba. Egy olyan turmixgép megalkotását vette a fejébe, ami soha nem megy tönkre. Tom fogta magát, és videóra vette, amint a turmixgéppel szétaprít olyan dolgokat, mint például seprűnyél, golflabda, jégkorong, majd megosztotta a videós portálján. Ötletével több milliós nézettséget generált és persze egy zseniális reklámot a termékének.

Tom nem volt rest ledarálni mobilkészülékeket sem. Amint megjelent egy új készülék, ő rögtön be is szerzett magának egy példányt és kipróbálta, vajon elpusztítja-e a turmixgép. A “Will it blend?”-es videók nagyon népszerűek lettek és a fanatikusok már-már tűkön ülve várták egy új készülék debütálásakor az újabb videókat. Legújabb videójában egyszerre két készüléket is ledarál: a frissen megjelent iPhone 6-ot veti össze a Galaxy Note 3-mal. Nem is fecsérelnénk tovább a szót, jöjjön Tom, a legújabb videójával!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá