A Samsung trollkodása az iPhone 6 Pluson

3 1,676

A napokban futótűzként terjedt el az a hír, hogy az Apple legújabb zászlóshajója, az iPhone 6 Plus könnyen deformálódik, ha farzsebünkben hordjuk, ahol a készül méreteiből adódóan olyan nyomás terhelődik rá, amely következtében meghajolhat. A többi gyártó természetesen most sem hagyhatta ki ezt a ziccert és rögtön be is indultak a trollkodások, illetve a mémgyárak. Nézzük milyen alkotásokat hozott össze a Samsung.

Első körben a Samsung Mobile twitter csatornán bukkant fel egy kép, ahol a jövőben érkező, hajlított kijelzővel rendelkező Galaxy Note Edge készüléküket felhasználva az önreklámozásra, az alábbi mondatot tűzték a fotóhoz: “Görbített. Nem hajlított.”

Pár órával később pedig Samsung Mobile brit twitter fiókján publikáltak egy képet, amin egy Galaxy Alpha oldala látható a következő szöveggel: “GALAXY Alpha + szűk farmer = Nem probléma”. A Galaxy Alpha lesz az első olyan Samsung készülék, ami gyémánt csiszolású fémkerettel érkezik, amire a dél-koreai vállalat láthatóan nagyon büszke. Bár a Galaxy Alpha csupán 4,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, az iPhone 6 Plus 5.5 hüvelykéhez képest, azért reméljük tényleg strapabíró készülék lesz.  

Egyes rajongók a Photoshop segítségét hívva pedig jobbnál jobb grafikákkal rukkoltak elő, megnevettetve ezzel a népet. Az egyik legjobban sikerült alkotás az alábbi képen látható, ahol egy Apple iPhone 6-os készülék hajol meg a Samsung Galaxy Note 3 előtt. Ennyi erővel igazából a Galaxy Note 4 is szerepelhetett volna, de az alkotó inkább a korábbi generációs készüléket választotta. A szlogen pedig a következő: “Hajolj meg az előtt, aki megérdemli”.

A csapat, akik az eredeti iPhone 6 Plusos meghajlításos videót feltették a netre, nem sokkal később ki is próbálták, hogy vajon a Galaxy Note 3 mennyire hajlékony. Az eredményt az alábbi videóban tekinthetitek meg.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy az 5 hüvelyk felett lévő készülékeknél méretükből és abból adódóan, hogy egyre vékonyabbak lesznek, nagyobb arra az esély, hogy eldeformálódnak, de normál használat mellett ezeket azért úgy tervezték a gyártók, hogy évekig tudják használni az emberek, így ez leginkább csupán csak médiafelhajtás volt.

Ti mit gondoltok erről? Hozzászólásba írjátok meg a véleményeteket!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 hozzászólás

 1. “de normál használat mellett ezeket azért úgy tervezték a gyártók, hogy évekig tudják használni az emberek, így ez leginkább csupán csak médiafelhajtás volt.”
  Pont az a probléma hogy az iPhone 6+ egy hétig sem bírja!

  • Mármint a külsőre értve, nem a belsőre :) Például hogy ne váljon le az előlap egy év után vagy essen szét vagy például ne egy kifli alakú tárgyat vegyünk ki a farzsebünkből, miután hazaérünk a munkából :D Nagyobb volt igazából a felhajtás körülötte, mint amekkora a probléma valójában.

  • Nem azért mondom, de 12 millió eladott IPhone 6+ -ból 9 hajlott meg. Ez pontosan 0,00000075%. Ez sok??? Azt sem kell elfelejteni, hogy egy Lamborghini vagy Ferarri is összetörik ha falnak hajtasz vele. Pedig igencsak minőségi, márkás cuccok. Ha az IPhone 6+ -t telefonálásra használod meg arra amire gyártották, akkor nem lesz semmi gond vele. Ki akadhat valaki azon, hogy ráült a szemüvegére és az ősszetörött? Pedig 200 ezerbe került! Írom ezt én, aki nem IPhone fan vagyok, nincs is nekem, nem is volt, Samsung Galaxy szériában utazom 2,3,4,5. Szánalmas, amikor valaki 0,00000075% hibaszázalékon kiakad úgy, hogy ráadásul nem rendeltetésszerű használatról van szó.

Szólj hozzá