Megérkezett az első Galaxy Note 4 kicsomagolós videó

0 2,287

Az Apple legújabb generációs készülékeinek a megjelenése nyomására a Samsung lépett és előrébb hozta a Note család legújabb tagjának árusítását. Első körben szeptember 26-án, a mai nap kezdték meg a készülék értékesítését Dél-Koreában (a vállalat hazájában), a többi régióba csak októberben fog majd eljutni és a következő hónap végéig 140 országba tervezik kiszállítani.

A Dél-Koreában élők közül voltak, akik nem bírtak már tovább várni és már az első nap lecsaptak a kiszemelt készülékre. A SamsungTomorrow – ami egyébként a Samsung Electronics hivatalos blogja – munkatársai rögtön górcső alá is vették az új készüléket és egy két és fél perces videóban bemutatják a nézőknek a Galaxy Note 4-et, illetve, hogy mit rejt a doboza. Bár a kommentár koreai nyelven beszél, a videónál opcióként elérhetővé tették az angol feliratot, így mi is megtudhatjuk, hogy mit is mondanak a felvétel alatt.

A Galaxy Note 4 immár nem famintázatú dobozban foglal helyet – amit a 12. másodpercben kommentárunk elhajít -, mint amelyekben a korábbi modellek érkeztek, hanem egy egyszerűbb, fehér, 100%-ig környezetbarát anyagból készült és 100%-ban újrahasznosítható dobozban. Az 5,7 hüvelykes Galaxy Note 4 oldala fémből készült és a hátlap, illetve maga a készülék is keményebb és eleganciát sugall. A csomag tartalmazza még az USB kábelt, a töltőt, a fülhallgatót, illetve az S-Penhez a különböző méretű végeket.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá