Elképesztő infografikán a Samsung gyönyörű telefonjának adatai

0 1,161

A dél-koreai vállálat a legutóbbi alkalommal a Galaxy Alpháról publikált egy infografikát, most pedig a Galaxy Note család legújabb zászlóshajójáról közölt egy képet, melyen a specifikációkat felsorolva mennek végig a készülék előnyein.

Első körben a Super AMOLED kijelzőt emelik ki, mely nem HD, de nem is Full HD, hanem Quad HD, azaz pontosan 2560 x 1440 pixel megjelenítésére képes. Az összehasonlítás kedvéért egy 13 hüvelykes Retina MacBook Pro felontása 2560 x 1600 pixel (227 ppi), a Galaxy Note 4 viszont 5,7 hüvelyken jeleníti ezt meg. A pixelsűrűség ezáltal extrém magas, nagyjából 515 PPI, ami tűéles képet biztosít bármekkora távolságból nézve.

Ezután szó esik a 16 megapixeles hátsó optikáról, illetve a 3,7 megapixeles elülső lencséről, mely 1.9-es rekeszértékű, aminek eredményeképp rosszabb fényviszonyok mellett is élesebb és világosabb képet készíthetünk magunkról. Említésre méltó még, hogy a Galaxy Note 4 a korábbi 1024 helyett 2048 nyomási szintet képes megkülönböztetni vagy a gyorstöltési funkció, amivel 30 perc alatt tölthetjük 50%-ra a készülék akkumulátorát. Az infografika végén pedig a hardvereké a terep.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá