Sajnos le kell mondanunk a Galaxy Note Edge-ről

0 1,182

Legalábbis ebben az évben már szinte biztos, hogy nem kaparinthatjuk meg az egyedülálló ívelt kijelzővel rendelkező Galaxy Note Edge készüléket. Bár az érdeklődés hatalmas, a cég úgy látszik gyártási nehézségekbe ütközött, ami miatt nem tudnak első körben minden országot kiszolgálni.

A Samsung Electronics elnöke, D.J. Lee elmondása szerint a Galaxy Note Edge okostelefont korlátozott számban fogják kiszállítani az egyes országokba, különböző debütálási időpontokkal. Első körben október végén (értelemszerűen) Dél-Koreában kezdik meg a készülék értékesítését, de a többi régiónak akár egészen 2015-ig várnia kell, hogy megérkezzen. Valószínű, hogy az Galaxy Note Edge jóval drágább árcédulát fog majd kapni, mint phablet társai.

A Hyundai Securities elemzői szerint a Samsung meglehetősen szerény, csupán 1 millió példányszám kiszállítását tervezi erre az évre. A nagy érdeklődésre való tekintettel ez a szám bizony édeskevés lesz ahhoz, hogy több országba is még idén eljusson, így mi első körben szinte biztos, hogy kimaradunk ebből. Az elemzői jóslat viszont nem alaptalan, hiszen a cég korábban már megerősítette, hogy a Note Edge várhatóan nehéz gyártási folyamat elébe néz, legfőképp a hajlított oldalsó kijelző miatt.

Kép: The Verge

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá