Eszméletlen letöltéseket generál ez a játék

0 2,545

A PC-s sikerek után nem volt apelláta a készítők számára, hogy mindenképp portolniuk kell a remekművet a többi platforma is, annyira népszerűvé vált az alkotás pillanatok alatt. Így született meg a Goat Simulator Androidos, illetve az iOS-es verzió is, mely már elérhető a Google Play alkalmazásboltban, illetve az App Store kínálatában.

A Goat Simulator egy kecskeszimulátor (igen-igen, jól gondoljátok), melyben a játékosok egy kecske irányításával garázdálkodhatnak a városban, rohangálhatnak mindenfele, amerre kedvük tartja. Ha szeretnék, trambulinozhatunk, embereket lökhetünk fel, kerítéseket szaggathatunk, felmászhatunk bárhova és egyéb extrém dolgokat.

Küldetések nincsenek, csupán achievementek, így a mozgásterünk teljesen szabad. Az achievementek teljesítésével viszont a kecskét akár le is cserélhetjük pingvinre, zsiráfra, struccra. Bolondos egy játék, az egyszer biztos.

A játék sajnos nem ingyenes, pontosan 1299 forintot kérnek el alkotásukért a fejlesztők, viszont való igaz, hogy képes az embert kikapcsolni, remek szórakozást nyújt. A Goat Simulátor sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy megjelenése után már több mint 100 ezer letöltést generált.

A Goat Simulatort ide kattintva tölthetitek le.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá