Ennyiért lehet a miénk a Samsung gyémánt csiszolású fémkeretes telefonja

0 2,883

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung több országban elkezdte forgalmazni az egyedülálló fémházzal rendelkező Galaxy Alpha okostelefont, viszont akkor még nem lehetett tudni a hazai premiert, illetve, hogy nálunk milyen áron kezdik majd el értékesíteni. Most viszont kiderült mennyiért kaparinthatjuk meg a legújabb csúcskészüléket.

Az augusztusban bemutatott okostelefon egy 4,7 hüvelykes, 1280×720 pixeles Super AMOLED megjelenítővel érkezik. A készülék belsejében a legmodernebb nyolcmagos (négy 1,8 GHZ-es, négy 1,3 GHz-es) processzor dübörög majd, melyhez 2 GB RAM társul, tárhelyből pedig 32 GB-ot kapunk – a microSD memóriakártyás bővíthetőségről viszont le kell mondanunk. Az újdonságok közé tartozik még az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő is. Hátul egy 12 megapixeles optika kapott helyett, vastagságban pedig 0,2 milliméterrel ráver az Apple legújabb mobiljára.

A jó hír, hogy nem kell sokat aludni, hogy végre a kezünkbe vehessük, mert a magyarországi premier a nyakunkon van már. Ha minden igaz, szeptember 26-tól, azaz holnaptól már megvásárolható lesz a kártyafüggetlen készülék 199 900 forintos áron, de legkésőbb szeptember végég megérkezik a boltok polcaira. A hazai mobilszolgáltatók közül pedig mind a három értékesíteni fogja.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá