A Samsung bemutatta Power Sharing kábelét

0 1,119

A Samsung egy olyan kábellel rukkolt elő, amelynek segítségével töltést vihetünk át Galaxy mobilkészülékünk vagy táblagépünk akkumulátorából egy másik készülékbe. A töltés microUSB keresztül történik és csupán egy alkalmazás kell hozzá.

Az újdonságnak számító Samsung Power Sharing kábel és egy Galaxy okoskészülék segítségével bármilyen készüléket fel tudunk tölteni, ami microUSB nyílással rendelkezik, legyen az telefon, tablet, okosóra vagy bármilyen egyéb elektronikai eszköz. A leírás szerint a tölteni kívánt készüléknek nem feltétele, hogy Samsung termék legyen, így más gyártók produktumainak is adhatunk egy cseppnyi energiát.

Az új kábel használatához először le kell töltenünk Galaxy készülékünkre a Samsung Power Sharing applikációját a Google Play alkalmazásboltból vagy a Samsung Apps-ből. Ezután csatlakoztassuk a tölteni kívánt készüléket, majd egy csúszka segítségével beállíthatjuk, hogy az áramellátásért felelős készülékről mennyi energiát vigyen át, illetve hány százalék elérésekor hagyja abba a töltést.

A jelenlegi támogatott készülékek listája a következő: Galaxy S5, Galaxy Alpha, Galaxy Note 4, Galaxy Avant, Galaxy Tab S 10.5 és Tab S 8.4. A kiegészítő első körben az amerikaiaknak érhető el 19.99 dollárért.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá