Infografikán a Samsung Galaxy Alpha

0 1,110

A Galaxy dizájnjának evolúcióját bemutató infógrafikát készített a Samsung, melyben a főszerepet a dél-koreia cég legújabb zászlóshajója, a Galaxy Alpha kapta.

A grafika szerint a Galaxy Alpha egy új irányt vezet be az okostelefonok dizájnjában. A készüléket körbefogó fémház úttörőnek számít, hiszen a Samsung ennél a típusnál alkalmazta először ezt a dizájnt, és ahogy nemrég kiderült, a cég új A-szériás modelljei is követik majd a Galaxy Alpha stílusjegyeit.

A készülék olyan odafigyeléssel és megmunkálással készült, akár egy luxusmárka ruházata, melynél mindegy egyes részlet az elegánciát és a professzionalizmus hordozza magában. A gyémánt csiszolású fémház kiegyensúlyozott markolatot és ellenállóságot biztosít. A készülék még a legújabb iPhone 6 vastagságára is rávert 0,2 mm-t.

A dél-koreai vállalat csúcsmobilja egyébként 12 megapixeles hátsó kamerával, ujjlenyomat-olvasóval, pulzusmérővel, okta-core Exynos 5 5430 processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB-os belső memóriával érkezik. A 1860-mAh akkumulátor nagyjából egy napig bírja, de ez a modell is megkapta a Samsung ultratakarékos funkcióját.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá